Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Január 14. 16:22, szerda | Sport
Forrás: MTI

Pacquiao rábólintott, május 2-án lehet a történelmi bokszmeccs Mayweatherrel

Pacquiao rábólintott, május 2-án lehet a történelmi bokszmeccs Mayweatherrel

Manny Pacquiao.

Úgy tűnik, május 2-án találkozhat egymással a jelenkor - általános megítélés szerint - két legjobb ökölvívója, a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao és az amerikai Floyd Mayweather Jr. Sajtóinformációk szerint előbbi már megállapodott a részletekben menedzsmentjével.

Az ESPN honlapjának beszámolója szerint a 35 esztendős Pacquiao - a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka - beérné a bevétel negyven százalékával, így a nagyobb rész Mayweathernek jutna. Szakértők szerint ha tényleg létrejön a mérkőzés, minden sportági bevételi rekord megdől majd. A csúcsot most a Mayweather-Canelo Álvarez összecsapás tartja, amelynek csak a televíziós bevétele meghaladta a 150 millió dollárt.
Mayweather eddig mind a 47 profi mérkőzését megnyerte, míg Pacquiao 64 találkozóján 57-szer hagyta el győztesen a ringet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen