Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 16. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Pálinger elégedett az ETO-val: "Nagyon jól összeált a csapatunk védekezése!"

Pálinger elégedett az ETO-val: "Nagyon jól összeált a csapatunk védekezése!"

"Mindenképpen így terveztük ezt a mérkőzést, hiszen szerettük volna kiszolgálni hazai pályán a fantasztikus közönségünket" - mondta Pálinger Katalin, a Győri Audi ETO KC kapusa a Zvezda Zvenyigorod elleni összecsapás kapcsán -

"Az idei egyetlen hazai BL-meccsünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezért is örülök, hogy a Zvezda ellen ilyen magabiztosan játszottunk az első perctől fogva, ahogy azt kell. Nagyon jól összeállt a védekezésünk, tudtam labdákat fogni, hiszen nagyon sokat segítettek a lányok. A második félidő elején azonban ugyanúgy kiengedtünk kicsit, ahogyan Kaproncán is, szerencse, hogy ez belefért. Most is voltak hibáink, de örülök, hogy a hetek óta tartó jó teljesítményünket most is tudtuk tartani. Nekünk, kapusoknak picit talán nehezebb a második félidőben beállni, ezt én is éreztem a múltkor, és Katrine esetében is látszott, hogy a védelmünk nem volt olyan stabil a második játékrész elején. Aztán ahogy a lányok segítettek neki, ő is elkapta a fonalat. Nagyon sokat számít egy-egy védett labda, ha mi is hozzá tudunk tenni pár bravúrt, ha kölcsönösen együtt tudunk dolgozni. Ez a Zvezda ellen remekül működött mindkét félidőben. A Ljubljana ellen mindenképpen szeretnénk itthon ugyanilyen teljesítményt nyújtani, de a szlovénok sokkal jobbak, mint a jelenlegi Zvezda. Ezért is sokkal gyorsabb iramú meccsre számítok, ahol a Krim végig futni fog, tehát egy pillanatra sem lesz megállás. Azonban ha ugyanúgy készülünk tovább, ahogy az elmúlt hetekben, akkor nem lesz gond, és nagyon remélem, hogy ugyanilyen magabiztosan hozzuk a meccset!" - nyilatkozta Pálinger Katalin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.