Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Október 25. 13:50, szerda | Helyi

Panker Mihály lesz a Főosztály új vezetője

Panker Mihály lesz a Főosztály új vezetője

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) igazgatója új megbízatást kap: November 1-től ő vezeti a városháza Humánpolitikai Főosztályát.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Páternoszter Piroska szeptembertől polgármesteri biztosként koordinálja a Modern Városok Program győri fejlesztéseinek önkormányzati feladatait, ez a tisztség azonban nem összeegyeztethető a Humánpolitikai Főosztály vezetésével. A pénteki városi közgyűlés várhatóan visszahívja Panker Mihályt az EESZI éléről, a szakember így november 1-től töltheti be a főosztályvezetői tisztséget a polgármesteri hivatalban.


A Kálóczy téri idősotthon megújult udvarát szerdán délelőtt avatták fel, ahol Borkai Zsolt polgármester már utalt arra, hogy Panker Mihály új megbízatást kap. Az igazgató az otthon lakóihoz szólva elmondta, valószínűleg ebbéli tisztségében ez az utolsó nyilvános szereplése, ezért megragadta az alkalmat, hogy elbúcsúzzon az idősektől:

„Nagy szeretettel fogok emlékezni Önökre, de végleg nem búcsúzom el, hiszen főosztályvezetőként is azért fogok dolgozni, hogy Önök, idősek minél jobban érezzék magukat Győrben. Mindnyájuknak jó egészséget kívánok!”
Panker Mihállyal a váltás körülményeiről, a mögötte hagyott és az előtte álló feladatokról beszélgettünk, ezt a Győrplusz hetilap október 27-i számában olvashatják!

Papp Zsolt
Fotó: O. Jakócs Péter

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?