Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 14. 17:30, kedd | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Pannon-Víz - év végi ünnepek - ünnepi nyitvatartások

Pannon-Víz - év végi ünnepek - ünnepi nyitvatartások

A Pannon-Víz Zrt. természetesen az év végi ünnepek alatt is mindent megtesz tisztelt Fogyasztóinak kiszolgálásáért. A viziközmű szolgáltatás olyannyira hozzátartozik mindennapjainkhoz, hogy akkor működik jól, ha észrevétlen marad. A pa

Győri ügyfélszolgálatainkon a két ünnep közti munkanapokon is fogadunk ügyfeleket: a Bartók Béla út 10/C szám alatt és a Jókai utcai parkolóházban lévő közös ügyfélszolgálati irodában egyaránt 8:oo-tól 14:oo-ig tartunk nyitva.

Hibabejelentéseikkel diszpécserszolgálatunkhoz fordulhatnak a 311-753-as telefonszámon. A közterületi meghibásodásoknak ingyenesen hívható zöld számot tartunk fenn: 06 80 20 40 86 – szintén folyamatosan működik.

Ügyeletes szerelőink a sürgős hibaelhárításokat azonnal megkezdik. Nagyobb beavatkozásokhoz otthoni készenléteseket, művezetőket, szerelőket, gépkezelőket rendelünk be. Reméljük, nem túl sokszor lesz rájuk szükség. Téli időszakban a csőtöréseknél felbontott útburkolatot csak ideiglenesen zúzottkővel tudjuk visszatölteni. A beton és aszfaltkeverő-telepek ilyenkor már nem működnek. Ezeket az útfelbontásokat tavasszal újra betonozzuk. Az időjárás egyre szélsőségesebb, tavaly karácsonykor például felhőszakadás volt, ki kellett nyitnunk a záporkiömlőket. Egy hirtelen melegfront most is okozhat meglepetést, ezért a csatornahálózat biztonságos üzemelése érdekében kérjük a lakosságot, hogy a víznyelőket hagyják szabadon.

Fagyvédelmi kampányunk sikeres volt, december elején a rekord hidegben is csak egy vízmérő fagyott el, az is feledékenységből. Figyeljünk rá, ha a vízóraakna fedelét valamilyen okból levesszük, a lehető leggyorsabban tegyük is vissza. Az elfagyott vízmérő pótlásának közel negyvenezer forintos költsége a fogyasztót terheli, reméljük minél kevesebb fagykárral találkozunk.

Minden kedves Fogyasztónknak békés, örömteli karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag boldog újesztendőt kívánunk.

Kép: indulnak a hibaelhárítók a Gyepszél utcai telephelyről

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.