Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Október 26. 12:10, szombat | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Pár ezer forintért rabolta ki rokonát Pannonhalmán

Pár ezer forintért rabolta ki rokonát Pannonhalmán

A 26 éves J. Tibor pár ezer forint reményében, ahol érte ütötte áldozatát. A bejelentést követő három óra elteltével elfogták a pannonhalmi nyomozók.

Maga a sértett tett feljelentést a Pannonhalmi Rendőrőrsön 2013. október 24-én délelőtt arról, hogy előző este kirabolták. A középkorú férfi ugyan megnevezte támadóját, akiről rövid idő alatt bebizonyosodott hogy nem ő, hanem egyik rokona követte el a bűncselekményt. A sértetthez a nyomozók mentőt hívtak a bejelentést követően, akik a férfit súlyos sérülései ellátására kórházba vitték.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a Pázmándfalun élő férfi otthonába 2013. október 23-án, 19 órakor ment be a 26 éves helyi férfi, aki tízezer forintot szeretett volna kölcsönkérni áldozatától. A sértett nemet mondott a gyanúsított kérésére, mire J. Tibor haragra gerjedt. Dühében ököllel agyba-főbe verte áldozatát, akit azután sem kímélt, miután a tehetetlen férfi földre került. Ezt követően vette el a sértett ruhájából kihulló tízezer forintos bankjegyet.

A pannonhalmi nyomozók a bejelentést követő három óra elteltével elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves pázmándfalui illetékességű férfit, aki a rendőrségen részletes beismerő vallomást tett.

J. Tibort rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Címkék: pannonhalma, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.