Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Január 25. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Párezer forintért eladta – 45 milliós kárt okozott vele

Párezer forintért eladta – 45 milliós kárt okozott vele

Színesfémtelepen találták meg a rendőrök azt a gázcsapot és több más alkatrészt is, amelyet a kedden felrobbant győri társasház egyik lakásából loptak el. Feltételezhetően ezek leszerelése miatt ömlött ki a gáz és robbant be az ép

A detonáció miatt a társasházban és a környező épületekben legalább 45 millió forintos kár keletkezett. A négy gyanúsított közül ketten házi őrizetben vannak, a Független Hírügynökség úgy tudja, egyiküket azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy a hétvégén benzint lopjon. Az ügynökség információit a rendőrség nem kívánta megerősíteni.

Múlt kedden gázszivárgás miatt hívták ki a tűzoltókat egy győri társasházhoz. Miközben annak helyét keresték, a kiömlött gáz berobbant. A detonáció miatt négyen kerültek kórházba. Közülük már csak egy tűzoltót kell ápolni, aki a kezén sérült meg súlyosan. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.