Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 05. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton kitiltott egy tévéstábot egy ausztrál klub megnyitójáról. Az ok egyszerűen annyi volt, hogy megkérdezték tőle: mi lesz vele, ha már nem lesz híres.

Paris Hilton az utóbbi időben sokkal kevesebbet áll a reflektorfényben, mint régen, és most az is kiderült, hogy ez bizony nagyon zavarja - attól pedig egyenesen rosszul van, ha bele kell gondolnia, hogy egyszer majd senkit nem fog érdekelni a személye. A szexvideójával elhíresült celeb a napokban Ausztráliába utazott partnerével, DJ Afrojackkel egy klub megnyitójára, és pusztán azért kitiltott egy teljes tévéstábot az eseményről, mert néhány órával a kapunyitás előtt egy riporter megkérdezte tőle, hogy mit csinálna, ha már nem lenne híres.

Az udvariasan feltett kérdésre Hilton még mosolyogva felelt (arról beszélt, hogy gyerekeket szeretne), azonban miután leállt a kamera, fenyegetőzni kezdett, hogy ha az interjú szóban forgó része is adásba megy, gondoskodik róla, hogy a stáb ne jusson be az esti klubmegnyitóra. A csatorna ennek ellenére úgy döntött, hogy levetíti a felvételt, valamint azokat a képsorokat is, amelyeken Hilton és menedzsere előre megmondják, hogy miről nem lehet kérdezni, így a sztár valóra váltotta az ígéretét - sőt még azt is közölte, hogy a tévétársaságnak soha többet nem fog nyilatkozni. Abba valószínűleg már nem gondolt bele, hogy ezzel hosszabb távon éppen azt éri el, hogy kevesebb emberhez jusson el a híre...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.