Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 09. 15:06, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Parkolj, ha tudsz

Parkolj, ha tudsz

Több mint két hónapja zajlanak a munkálatok a Móricz Zsigmond rakparton...

Teljesen felborult az egyébként sem zökkenőmentes belvárosi parkolás. Az autósok ingerültek, sokszor a fizetős megállóhelyek is teljesen telítettek. A melegben még nehezebb tolerálni a kaotikus helyzetet, főként ha a mozgássérült parkolókba szabálytalanul beálló autósokról és a külföldi járművezetőkről van szó.

Péntek délelőtt, belváros...Bár hétvége van mégis hegyekben állnak az autók. Nehéz most helyet találni, ugyanis az eddig ingyenes parkolóként üzemelő Móricz Zsigmond rakparton két hónapja munkagépek vették át az autósok helyét. Az építési munkálatok szeptemberig tartanak, az új út hossza több mint 600 méter lesz, és elkészültével alapjaiban fog megváltozni a belváros közlekedése. Ez azonban nem vigasztalja az autósokat, akik nap mint nap szembenéznek a parkoló problémával.

Kaotikus a helyzet mindenhol, nem csoda, hogy elkeseredettek az autósok. Sokszor elkésnek, de előfordul, hogy egy tervezett belvárosi sétáról lemondanak a látogatók, mert nem találnak parkolóhelyet. És nem egyszer a magas parkolójegy árak miatt is mérgelődnek. A szabálytalanul megálló vezetőkről nem is beszélve. Hogy mikor lesz rend a belvárosban nehéz megjósolni, és azt is, hogy a készülő rakpart mennyire lesz gyógyír, a belvárosi betegségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.