Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 06. 16:05, péntek | PR
Forrás: Openhouse

Partnerakvizíciós Roadshow-t tartottunk Pécsett!

Partnerakvizíciós Roadshow-t tartottunk Pécsett!

Az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat a 2008-2009-es gazdasági válság egyik legnagyobb túlélője, sőt! Cégünk a válság alatt is növekedett, újabb irodáink nyíltak és ezt a folyamatot nem áll szándékunkban megállítani. Nem is tudná

2011 áprilisában ugyanis nagyszabású franchise-partnerakvizíciós rendezvényt tartottunk a baranyai megyeszékhelyen. A 2010-es év Európai Kulturális Fővárosa sokrétű fejlesztéseinek, tudatos városvezetésének köszönhetően remélhetőleg egyre inkább visszakerül az ország vérkeringésébe. Az eddig nehezen megközelíthető várost ma már autópályán elérhetjük, Budapesttől mindössze kb. 2 óra alatt. A város lakossága és ingatlanállománya is arra sarkallt minket, hogy erőteljes partnertoborzó akciót indítsunk. Ennek keretében tehát 2011 áprilisában, 300 meghívott vendéggel indultunk neki Pécs meghódításának. Boldogan jelenthetjük: sikerrel jártunk!

A központ munkatársai és vezetőségünk kitett magáért. Profi, komolyan előkészített bemutatóval érkeztünk, az elérhető és rendelkezésre álló prezentációs eszközök teljes skáláját felvonultatva. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Mindenek előtt azonban a legfontosabb az Openhouse által közvetített és képviselt szemléletmód bemutatása volt. Ebben segítségünkre voltak már a hálózatban tevékenykedő, sikeres franchise-partnereink is, akik objektív képet mutathattak cégünkről.

A félnapos rendezvény keretein belül az Openhouse tulajdonosai és vezetői is bemutatták cégünket, hangsúlyozva a vállalatirányításhoz szükséges legfontosabb képességek és tudás fontosságát. Franchise-partnereink megjelenésével azt is prezentálni kívántuk, hogy nem várunk akárkiket a hálózatba. Csak olyan partnereket keresünk, akik bátrak, elszántak és eltökéltek, hogy saját Openhouse-os vállalkozásukat sikerre vigyék. Toborzó-rendezvényünknek köszönhetően, reményeink szerint megtaláltuk partnerünket Pécsett is! Megkezdtük a csatlakozási tárgyalásokat, egyeztető találkozások zajlanak, már csak az irodanyitás időpontját kell kitűzni!

Vigyázz, Pécs, Rajt!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.