Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. Június 17. 21:29, péntek | Bulvár
Forrás: TMC Communication

Pásztor Anna: Nem voltam hajlandó a húspiacon árucikk lenni!

Pásztor Anna: Nem voltam hajlandó a húspiacon árucikk lenni!

A zöldre festett hajú lázadót, a maszkos, indián fejdíszes extrém frontembert és a boldog, kétgyerekes anyukát vitte piacra D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal legújabb epizódjában

A kocsiban ezúttal is csak ketten ültek: DTK és Pásztor Anna.

Hogyan válik szoptatós anyukából felvértezett vezérré a zenekara élén, miért kezdett lázadni tinédzserként, hogyan shoppingol anyósával a bécsi halálvárók gót boltjában, mi hozza ki belőle a „kapafogú tigrist”, hogyan éli meg a közönség elvárásait, és hogyan szülné meg harmadik gyerekét – többek közt ezekről mesélt D. Tóth Krisztának az Anna and the Barbies frontembere, Benji és Zoé anyukája.

A 13 éves Pásztor Anna nem értette miért kéne a közös focizás és bunkerépítés helyett az addig haver fiúkkal inkább moziba járni, pláne szerelmesnek lenni valamelyikbe.

Furcsa volt az is, hogy amikor felvettem a tornadresszemet, belecsíptek a fenekembe, vagy fütyültek. Nagyon nem találtam a helyemet, nem voltam hajlandó ezen a húspiacon árucikk lenni. Rámentem ara, hogy valami mást vegyenek észre rajtam, ne az elsődleges nemi jelleget.

A felnyírt hajú, bakancsos, kitűzőkkel kirakott lódenkabátos, gitáros-uszonyos lányra már gimnáziumban felfigyelt a csendes, visszahúzódó, ám szenvedélyesen verekedős „királyfi”, aki ma két gyerekének főállású apja.

Miatta ültem le 39 évesen, hogy átgondoljam mit is akarok: rájöttem, hogy ezt a férfit a világon a legjobban szeretem, ezért nem tehetem meg vele, hogy addig rázom a fenekem, amíg késő lesz… Láttam a baba nélküli Annát, 5-10 év múlva és az egy nagyon szomorú kép volt.

Pásztor Anna, DTK-nak bevallotta, a kezdeti kétségek ellenére, nem bánta meg az anyaságot, sőt egy harmadik babát is bevállalna. Tenné ezt annak ellenére, hogy ma már nincsen sok ideje szoptatós anyukából felvértezett vezérré válni a színpadon.

Koncertek előtt még teljes harci díszben megetetem Zoét, csak perceim vannak, hogy bekapcsoljam a play gombot. De elég közeli barátságban vagyok a primitív énemmel, így önazonos állapotban érkezem a színpadra.

A lázadó Anna a színpadon él igazán tovább, de az is lehet, hogy jövőre már egy „brutálisan letisztult” Annát láthat a közönség.

Büszke vagyok arra, amit a színpadon csinálok, de egyetértek azokkal, akik szerint Pásztor Anna nagyon sok… Lehet, hogy a jövő évi lecsupaszított énem nagyon pőre lesz, elengedem a kapaszkodókat és igazi szabadesés lesz belőle!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.