Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Március 21. 13:15, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Paul Walker anyja magának követeli elhunyt fia lányát

Paul Walker anyja magának követeli elhunyt fia lányát

A nő szerint unokáját egy alkoholista neveli.

Cheryl Walker, a fiatalon autóbalesetben elhunyt színész, Paul Walker anyja bírósághoz fordult azzal a kéréssel, hogy ruházzák rá unokája felügyeleti jogát – írja a TMZ

Szerinte Rebecca Soteros alkoholista, ezért nem foglalkozik a 15 éves Meadow-val. Soterost valóban kétszer is elkapták már ittas vezetésért (2003-ban és 2013-ban), és a lány Paul Walkerhez költözött három éve hawaii-i anyjától, épp annak alkoholproblémái miatt. Cheryl Walker arra hivatkozva esd a bíróságnak, hogy már négy gyereket felnevelt, regisztrált ápoló és szerethető személyiség. Ráadásul Paul Walker végakaratában is az szerepelt, hogy anyja nevelje fel Meadow-t.

Más: A TMZ szerint az elhunyt Walker vagyona lényegesen kevesebb, mint amennyit korábban gondoltak. 25 millió dollár (5,58 milliárd forint) helyett csupán 16 millió dollár (3,57 milliárd forint). Bár ezt pont Meadow örökölte. Walker december 1-én vesztette életét, amikor utasként ült egy sportkocsiban, ami balesetezett, majd kiégett.

Természetesen ahhoz, hogy az elhunyt színész egyetlen gyermeke, a lánya örökölte ezt a hárommilliárd forintnyi összeget, nos, ahhoz nyilván semmi köze sincs annak, hogy a nagymamának mindez idáig eszébe sem jutott magához venni az unokáját.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.