Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2010. Február 13. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Péntek esti tragédiák: Kimlénél két, Csornánál egy ember halt meg autóbalesetben

Péntek esti tragédiák: Kimlénél két, Csornánál egy ember halt meg autóbalesetben

Két ember szörnyethalt abban az autóban, mely egy kamionnal karambolozott az 1-es úton, Mosonmagyaróvár közelében. A tragikus baleset pénteken este történt az 1-es út 150-es kilométerén

A baleset következtében a személyautóban utazók olyan súlyosan megsérültek, hogy mindketten a helyszínen meghaltak - értesült a Nyugathír.hu. A holttesteket a tűzoltók emelték ki az autó roncsaiból. A baleset helyszínén az utat félpályán lezárták. A karambol körülményeit a rendőrség vizsgálja.

- - -

A helyszínen életét vesztette egy autós, akinek kocsija megcsúszott, és fának ütközött pénteken Csorna térségében, a Rába-közi kisvárost Bősárkánnyal összekötő úton - közölték a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletén. A szerencsétlenül járt ember egyedül ült a járműben - közölte Horváth László ügyeletes.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:16, szombat | Helyi

Még ma is várható csillaghullás

Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd.

2022. Augusztus 13. 08:16, szombat | Helyi

Másodszor is Hídpiknik

Immár második alkalommal rendezik meg a Rábca partjánál található vadregényes helyszínen a Pinnyédi Hídpikniket augusztus 20-án.

2022. Augusztus 13. 05:17, szombat | Helyi

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Augusztusban a városi rendezvények miatt többször költözik a Dunakapu téri piac

2022. Augusztus 12. 15:16, péntek | Helyi

Működni fog a kémia

Legalábbis ami a szúnyog-ember kapcsolatot illeti. Folytatódik ugyanis a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén, mégpedig augusztus 12-én, pénteken.