Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 28. 14:31, csütörtök | Helyi
Forrás: gyor.hu

Pénteken felkapcsolják a fényeket a városban

Pénteken felkapcsolják a fényeket a városban

Az eddigi éveknél is szebb látványban lesz részük azoknak, akik részt vesznek az „Advent Győrben” fesztivál megnyitóján, és megtekintik az ünnepi fények felkapcsolását.

Az egyik országos sajtóorgánum összeállítása szerint városunk Riga, Koppenhága, Köln és Prága mellett helyet érdemel a kontinens öt leghangulatosabb karácsonyi vására között. – nyilatkozta lapunknak Fekete Dávid alpolgármester. Mint mondta, az idén a korábbi éveknél is több és látványosabb dekorációt láthatnak az érdeklődők, ráadásul energiatakarékos módon, LED-es fényforrásokkal. A gyerekek örömére megújul a rénszarvasszán, az eddigieknél is látványosabb lesz a fényjáték, de a pénteken 17 órakor kezdődő megnyitón további meglepetésekkel is találkozhatnak a kilátogatók.

Cikk folytatása...

Címkék: advent, fények, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?