Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 05. 14:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír/Kék Duna Rádió

Pénzt és tartós élelmiszert gyűjt a Vöröskereszt Győr-Moson-Sopronban

Pénzt és tartós élelmiszert gyűjt a Vöröskereszt Győr-Moson-Sopronban

A kemény fagyok miatt összefogásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron megyei Szervezete és a Karitatív Tanács.

Azt kérik, hogy fordítsunk nagyobb figyelmet a környezetünkben élő idős, mozgáskorlátozott emberekre. Látogassuk őket gyakrabban, hogy ne történjen tragédia, hiszen az utcán élők mellett az otthonukban tartózkodókat is fenyegetheti a kihűlés. Emellett adományokkal is segíthetünk.

A Vöröskereszt várja a cégek és a lakosság felajánlásait is. Elsősorban pénzre és tartós élelmiszerre van szükség. Győrben a Baross Gábor utca 61-63. szám alatt, Mosonmagyaróváron pedig az Erkel Ferenc utca 10. szám alatt adhatjuk le az adományokat - írja a www.kekduna.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?