Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 15. 14:53, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Pénzt ajánlott a rendőrnek

Pénzt ajánlott a rendőrnek

Kötelességszegésre irányuló hivatali vesztegetés miatt indított eljárást egy 25 éves kínai állampolgárral szemben a nyíregyházi rendőrkapitányság. A jogosítvány nélkül vezető sofőr 60 ezer forintot ajánlott a rendőröknek, ha ele

A kisteherautóval közlekedő férfit csütörtökön Nyíregyházán igazoltatták a rendőrök. A Budapesten élő külföldinek nem volt jogosítványa. A férfi 60 ezer forintot ajánlott fel az egyenruhásoknak, ha intézkedés nélkül elengedik. A rendőrök nem hagyták magukat megvesztegetni, a kínai fiatalembert megbilincselve állították elő - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Engedély nélküli vezetés miatt, gyorsított szabálysértési eljárásban 70 ezer forint pénzbírságot kapott és egy évre eltiltották a járművezetéstől is. A 25 éves kínai férfit a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség vesztegetés gyanújával őrizetbe vette.

Az elmúlt néhány hónapban a nyíregyházi rendőrök már harmadik alkalommal kezdeményeztek büntetőeljárást olyan személlyel szemben, aki korrupcióra akarta őket rávenni - közölte a szóvivő.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.