Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 15. 14:53, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Pénzt ajánlott a rendőrnek

Pénzt ajánlott a rendőrnek

Kötelességszegésre irányuló hivatali vesztegetés miatt indított eljárást egy 25 éves kínai állampolgárral szemben a nyíregyházi rendőrkapitányság. A jogosítvány nélkül vezető sofőr 60 ezer forintot ajánlott a rendőröknek, ha ele

A kisteherautóval közlekedő férfit csütörtökön Nyíregyházán igazoltatták a rendőrök. A Budapesten élő külföldinek nem volt jogosítványa. A férfi 60 ezer forintot ajánlott fel az egyenruhásoknak, ha intézkedés nélkül elengedik. A rendőrök nem hagyták magukat megvesztegetni, a kínai fiatalembert megbilincselve állították elő - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Engedély nélküli vezetés miatt, gyorsított szabálysértési eljárásban 70 ezer forint pénzbírságot kapott és egy évre eltiltották a járművezetéstől is. A 25 éves kínai férfit a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség vesztegetés gyanújával őrizetbe vette.

Az elmúlt néhány hónapban a nyíregyházi rendőrök már harmadik alkalommal kezdeményeztek büntetőeljárást olyan személlyel szemben, aki korrupcióra akarta őket rávenni - közölte a szóvivő.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.