Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Augusztus 29. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kórházba került Tom Jones

Kórházba került Tom Jones

Koncertje előtt rosszul lett a repülő női bugyik örök célpontja, Tom Jones, és azóta is orvosi felügyelet alatt áll.

Nemcsak öregebbnek néz ki bő egy éve Tom Jones, miután abbahagyta a hajfestést és a Botox-kezeléseket, de a szervezetén is kiütköznek a kor nyomai. Szombat este rendetlenkedni kezdett a szíve, és annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az énekes pontos állapotáról nincs hír, de még nem engedték ki. A rajongói ezért most rettenetesen aggódnak, hogy valami komoly baja van a hetvenegy esztendős legendának. Bár a fanok egy része azért haragszik is rá. Tomnak ugyanis az egyik Monte Carlo-i klubban kellett volna fellépnie, amiért a megjelentek körülbelül hatvanezer forintnyi összeget fizettek. Viszont a koncert elmaradt a rosszulléte miatt.

Jones szívpanaszai azért is váratlanok, mert nemrég arról nyilatkozott, hogy soha nem érezte magát ennyire egészségesnek. Ez elmúlt pár hónapban leadta a fölösleges kilóit, és az alkohollal is megszakította több évtizedes kapcsolatát.

Címkék: tom jones

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.