Városlista
2024. szeptember 4, szerda - Rozália

Hírek

2024. Szeptember 04. 08:13, szerda | Helyi

Peter Will az Audi Hungaria új, motorgyártásért felelős igazgatósági tagja

Peter Will az Audi Hungaria új, motorgyártásért felelős igazgatósági tagja

Szeptember 1-jétől Peter Will az AUDI HUNGARIA Zrt. motorgyártásért felelős új igazgatósági tagja.

Pályafutását az AUDI AG-nál kezdte 1999-ben, és több mint 25 éve tölt be különböző pozíciókat az Audi Konszernnél. Robert Buttenhausertől veszi át az igazgatósági pozíciót, aki a Győrben eltöltött négy év után Ingolstadtban a magasfeszültségű akkumulátorok tervezését, gyártását, illetve a hajtásrendszerek tervezését irányítja.

„Peter Will az Audi Hungaria kiváló ismerője, aki korábbi pozícióiban is részt vett a magyarországi motorgyár fejlesztésében. Nagyra értékeljük szakértelmét, különösen a logisztika és a termeléstervezés terén. A konszernen belül szerzett széles körű tapasztalata és látásmódja tovább erősíti az Audi Hungaria jövőképességét” – mondta Michael Breme, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

Az Audi Hungaria új motorgyártásért felelős igazgatósági tagja 1999-ben kezdte pályafutását az AUDI AG-nál. A járműforgalmazásban betöltött kezdeti pozíciók után a logisztika területén a folyamat- és koncepciófejlesztésért volt felelős. Ezt követően az Audi Hungaria központi logisztikai vezetője lett, majd az AUDI AG nemzetközi gyártási struktúrái fejlesztését irányította. Később az Audi Q3-as és az A3-as modelljeivel kapcsolatos XKD tevékenységét épített fel Brazíliában az Audi do Brasilnál, majd átvette az Audi csoport teljeskörű XKD projektjének tervezését és irányítását. 2024. augusztus 31-ig az ingolstadti AUDI AG hajtás- és futóműgyártásának tervezéséért felelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 04. 09:12, szerda | Helyi

Győri tehetség igazolt a Cagliarihoz

A korosztályos válogatott ETO-futballista, Prettenhofer Márton a Serie A-s Cagliari csapatánál folytatja kölcsönben.

2024. Szeptember 04. 07:11, szerda | Helyi

Forróság lesz a tantermekben, a szakszervezet rövidített órákat kért, válasz még nincs

Hőségriadóban indul a tanév, a tantermekben gyakran melegebb lehet annál, mint ahol szabad volna dolgozni.

2024. Szeptember 03. 09:11, kedd | Helyi

Képalkotó diagnosztika a rákgyóításban: a 800 milliós fejlesztés Győrt is érinti

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott, két évet felölelő kutatási projekt konzorciumi formában valósul meg az Innovitech Kft. vezetésével

2024. Szeptember 03. 08:15, kedd | Helyi

Idén is kaptak tanszercsomagot a győri elősök

2011 óta hagyomány, hogy a város önkormányzata, ingyenes tanszercsomaggal segíti az iskolakezdő diákokat és családjaikat.