Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 22. 09:18, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Petruska András és Váray László koncertje

Petruska András és Váray László koncertje

Petruska András és Váray László koncertje, május 31-én a Színhely - Győr, Kultúrpincében. 20 órai kezdettel.

Petruska András a három éve indult szóló pályafutása alatt és a háta mögött álló, több mint 300 klub- és fesztivál fellépéssel, valamint két kiadott kislemezzel rengeteg rajongót és elismerést gyűjtött. 2010-ben megnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díját, majd a következő évben a Quimby egyszemélyes előzenekaraként turnézott. A tavalyi évet az MR2 Petőfi Rádió Akusztik című műsorában kezdte, most pedig egy kis visszatekintő koncertkörúttal ünnepli az elmúlt időszakot és az eddig bejárt utat.

A koncertkörút győri állomásán Váray Laci, a második lemezük debütálására készülő Colombre Band frontembere lesz a vendég, aki először itt lép fel pusztán egy gitár kíséretében - számára a május 31-i koncert egy különleges kirándulás és az első (fel)lépés egy szóló produkció összeállítására. Laci itt is saját dalaira építi az új produkciót, lesznek ezek közt vadonatújak és olyanok is, amiket új köntösbe bújtatott, akár a Colombre Band, akár korábbi zenekarainak időszakából valók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?