Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Április 15. 09:13, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Pindur-Pandúrok akcióban - óvodás- és kisiskolások közlekedési versenye

Pindur-Pandúrok akcióban - óvodás- és kisiskolások közlekedési versenye

A Győri Rendőrkapitányságon óvodás- és kisiskolások részére városi közlekedési versenyt tartottak 2016. április 14-én délelőtt.

A Győri Rendőrkapitányság adott otthont a Nemzedékek Biztonságáért Közalapítvány által szervezett és a legkisebb korosztálynak szóló közlekedési verseny városi döntőjének. A „Pindur Pandúr Ki Mit Tud?” vetélkedőt 2016. április 13-án és 14-én tartották meg óvodás és kisiskolás csapatok részvételével. A versenyző lurkóknak elméleti és gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk. A tesztfeladat kitöltését követően egy kerékpáros akadálypályán is bizonyíthatták rátermettségüket.

A 12 induló óvoda közül - az első napon - a vetélkedőt a győri Mesevár óvoda, míg másnap 9 iskola közül a kisiskolások versenyét a győri Gárdonyi Géza Általános Iskola csapata nyerte meg. Mindkét csapat egyik jutalma, hogy részt vehetnek a megmérettetés megyei döntőjén, amely várhatóan május elején kerül megrendezésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?