Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 07. 08:25, hétfő | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Pintér Attila: nem egyenlő feltételek

Pintér Attila: nem egyenlő feltételek

Először is gratulálok a Debrecennek, és meg szeretném köszönni a szurkolóinknak a támogatást - mondta többek között Pintér Attila, a Győri ETO FC szakvezetője a Debrecen elleni vesztes mérkőzés sajtótájékoztatóján.

A tréner hozzátette: a csapat mindent megtett, de nehéz higgadtnak maradni, mert nem voltak egyenlőek a feltételek.

Pintér Attila: „Bebizonyították a játékosok, hogy most is mindent elkövettek azért, hogy megnyerjék a mérkőzést. Nehéz higgadtnak maradni, mert mindig csak azt nézik, hogy gólt kap a csapat, de meg kellene azt is vizsgálni, hogy miből. A mérkőzés elején Trajkovics bebújt a védő elé a 16-oson belül és szemen ütötték. Szerintem ez tizenegyes és kiállítás - mások szerint nem. Aztán a debreceniek első gólja előtt nem volt fault. A második félidőben volt két lecsorgó labda, ellenfelünk ezt belőtte, mi nem. Ezután is mindent megtett a csapat, de ez nem volt elég. Még egyszer hangsúlyozom, nehéz higgadtnak maradni. A Ferencváros ellen ott volt az egyenlítő gól a 87. percben, a Kecskemét elleni mérkőzésen a 11-es, és aztán jött a mai meccs, ahol megint nem kaptunk egyenlő feltételeket. Így nagyon nehéz a lelket tartani a játékosokban, hiszen ők is érzik, hogy mit vétettek ellenünk. Ők csak futballozni akarnak, de nem hagyják őket, úgy, ahogy szeretnének.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.