Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Március 31. 14:14, péntek | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Pippa Middleton esküvője nagyobbat fog szólni, mint Kataliné?

Pippa Middleton esküvője nagyobbat fog szólni, mint Kataliné?

A hercegné húga már nem bírta egyedül a szervezést, így felfogatta a PR menedzserek legjobbikát.

Május 20. vészesen közelít, egy menyasszony számára pedig gyakorlatilag itt van a kanyarban, így aztán nem is meglepő, hogy a hajrában Pippa Middleton segítséget kért a szervezéshez és kivitelezéshez.

Katalin hercegné húga, aki a milliárdos James Matthews jegyese és, aki 350 vendég előtt fogad majd örök hűséget kedvesének a Berkshire-beli Szent Márk-templomban, Jo Milloyt kereste fel.

A 46 éves PR guru nevéhez kötődik a Beckham brand, ő csinált Posh Spice-ból kifinomult divatgurut. Milloy egyébként megkéri szolgáltatásának árát, vélhetően több tízezer fontos végszámlára számolhat Pippa. Még szerencse, hogy jövendőbelije bármennyit hajlandó kifizetni párja boldogságáért.

Egyelőre el sem tudjuk képzelni, milyen menyegzőt álmodott meg a kisebbik Middleton lány, de vélhetően nagyobbat fog szólni, mint Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője.

Forrás: itt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.