Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 23. 14:31, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pirner Alma megsérült

Pirner Alma megsérült

Kanadai turnéján súlyos sérülést szenvedett a népszerű sztriptíz-világbajnok, Pirner Alma. A táncosnőnek egy hét alatt 22 fellépése volt, amit nem bírtak az izmai. Felröppent a hír, miszerint ezzel veszélybe került a karrierje. Pirner

A sztriptíztáncosnő kanadai turnéja során leginkább úgynevezett "légtornászszámokat" mutatott be, ami megviselte az izmait, olyannyira, hogy egy idő után ülés közben is fájt neki.

"Nem tudok spárgát csinálni, és beszűkült a mozgásterem" - mesélte el, ám azt is hozzátette, végül nem került sor műtétre és már jobban van. Alma elmondta, hogy áprilisban ismét turnéra indulna, de még nem tudja, bírja-e majd. Annyit azonban leszögezett, hogy jobban kell kímélnie magát.
A csinos táncosnő azonban nincs elkeseredve, azt állítja, hogy nem lenne számára tragédia, ha vissza kellene vonulnia a tánctól, hiszen akkor még több ideje jutna az oktatásra, az iskoláira. Alma azt is hozzátette, hogy akárhogy is lesz, még maximum 2-3 évig vállal fellépéseket.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.