Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 13. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Piros lapokból dömping, játékból és gólokból hiány volt az ETO-Vidin

Piros lapokból dömping, játékból és gólokból hiány volt az ETO-Vidin

Húsz percet ember hátrányban futballozott a Győri ETO csapata a Videoton ellen a Monicomp Liga péntek esti meccsén. A zöld-fehérek átvészelték a kritikus időszakot, majd vezettek, de büntetőből ikszre mentette a meccset a listavezető. NB I

ETO Park, 2600 néző, v: Bede
gól: Ganugrava (86.), illetve André Alves (92., 11-es)
piros lap: Stanisic (63.), Fehér (92.) illetve Vaskó (84.)
Győr: Stevanovic - Fehér, Stanisic, Djordjevic, Völgyi - Dinjar (Koltai, 45.), Copa (Eugene, 56.), Pilipbaitis, Trajkovic, Tokody (Ganugrava, 47.) - Bugerra
Videoton: Bozovic - Lázár, Lipták, Vaskó, Andjic - Sándor (Gosztonyi, 61.), Vasiljevic (Szakály, 81.), Farkas, Elek, Polonkai (Nikolics, 45.) - André Alves

Sokáig kiegyenlített, de kissé talán lapos játékot hozott a Győr és a Videoton pénteki csatája. A második félidőre aztán három piros lap és két gól is jutott.

Először a hazaiak kerültek hátrányba, miután Bede Ferenc egyből piros lapot adott Stanisicnek a 63. percben. Innentől a Videoton mezőnyfölénybe került, de még mindig nem lógott a levegőben a gól.

A hajrá sűrűre sikerült: a Videoton tizenhatosa előtt Vaskó kezezett, megkapta a második sárgáját, a szabadrúgást pedig Völgyi legurította Ganugravának, aki huszonkettőről a bal alsóba bikázott.

A listavezető mégis pontot mentett, miután Fehér fellökte Szakályt a tizenhatoson belül, André Alves pedig gólra váltotta a büntetőt. A két esemény közt azonban Fehér még odafejelt kicsit Szakálynak, aki elterült a földön, ezért Bede harmadszor is előkapta a piros lapot.

Mezey György, a vendégek edzője reálisnak találta a végeredményt: "Nem egészen láttam, hogy biztos győzelemet arathattunk volna, amikor tizen voltak, már jobban nézett ki a helyzet. Ezt a betonvédekezést nem nagyon tudjuk még feltörni. Kicsivel több esélyük volt, de a döntetlen reális."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.