Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 28. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: ArtCentrum

PLAYBOY – AZ ÉV PLAYMATE-JE 2010

PLAYBOY – AZ ÉV PLAYMATE-JE 2010

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Év Playmate-je választás a Playboy szervezésében. 2010. augusztus 26-án 11 órakor a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szállodában megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón bemutatkozik az a 10

A verseny nyár elején kezdődött, a számos jelentkező közül kiválasztott 14 Playmate jelölt  2010. július 29-én debütált a Bed Beach szórakozóhely színpadán a nagyközönség előtt. Az augusztusi Playboyban olvasóink meggyőződhettek a zsűri helyes döntéséről és megcsodálhatták a 14 középdöntős lány páratlan idomait Nánási Pál fotóin. A magyar  Playmate-ek hivatalos weboldalára /www.playmate.hu/ készült pikáns és szexi fotósorozat pedig azonnal kitörő sikert aratott.

Az idei év Playmate verseny döntősei:  Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória és Turner Eszter.

A csodás 10 döntős Playmate kihagyhatatlan képei a szeptemberi magazinban lesznek láthatóak, ezúttal egy patinás szállodában mutatták meg bájaikat a Playboy kameráinak.

A sajtótájékoztató másnapján megjelenő magazin címlaplánya Metzker Viki lesz, aki leköszönő Playmate-ként újra ledobta ruháit, emlékeztetve az olvasókat, hogy az Év Playmate-je címet csak a legdögösebb és legvonzóbb magyar lányok viselhetik. A magyar Playboy online oldalainak látogatói pedig hamarosan újabb szexi képeket fedezhetnek fel, amiken a lányok újra feltárják vonzó idomaikat. 2010. szeptember 23-án este valóra válik valamelyik lány álma és egy nagyszabású gála keretében kiderül ki lesz az Év Playmate-je Bódi Sylvi, Pantinchin Edina, Ripli Zsuzsi, Dundika, Lenkei Viki és Metzker Viki után. Az olvasók folyamatosan szavazhatnak a kedvenc Playmate jelöltjeikre, exkluzív fotókat nézegethetnek és kifejthetik véleményüket a www.playmate.hu oldalon, sőt idén mindezt a Facebook közösségi portálon is megtehetik, ahol lehetőségük nyílik akár személyesen a lányokkal kommunikálni kommentek formájában. A beérkezett szavazatok alapján megválasztott lányt közönségdíjjal jutalmazzuk.           

A Playboy-t és a Playboy Exclusive-ot a MAP Magazine Kiadó Kft. jelenteti meg, amely a Marquard Media Magyarország vállalata. A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmód magazinok kiadója és online tartalomszolgáltató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült