Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 16. 08:30, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Pletyka: bohózat a Győri Nemzeti Színházban Balázs Péter rendezésében

Pletyka: bohózat a Győri Nemzeti Színházban Balázs Péter rendezésében

A Győri Nemzeti Színház egy bohózat műsorra tűzésével búcsúztatja a 2011-es esztendőt. Dec. 17. szombaton 19.00 órakor Neil Simon Pletyka című elődásának premierjére készül a társulat. A produkció rendezője Balázs Péter.

A Jászai-díjas művész Győrben töltött időszakban a várost, az itt élő embereket, és nem utolsó sorban a teátrum színészeit is a szívébe zárta. Balázs Péter közel 50 esztendős pályafutása alatt sokszor bizonyította már, hogy miként lehet a humor és a színészi játék tökéletes egyesüléséből, olyan páratlant alkotni, amiért még mindig érdemes színházba járni!

Szereplők: Szina Kinga, Sárközi József, Mózes Anita, Járai Máté, Forgács Péter, Bartha Alexandra, Posonyi Takács László, Agócs Judit, Pingiczer Csaba, Rádler Judit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.