Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2016. Február 22. 08:48, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőr évértékelő Mecséren

Polgárőr évértékelő Mecséren

A polgárőrség a rendőrség stratégiai partnere - évértékelő értekezlet Mecséren.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség 2016. február 19-én tartotta évértékelő értekezletét Mecséren.

A polgárőrség közbiztonsági érték, kezdte beszámolóját Csaplár Zoltán megyei elnök, aki a későbbiekben ismertette a polgárőrök elmúlt évi áldozatos tevékenységét és értékelte a szervezet által végrehajtott feladatokat.Az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagja, Zámbó Péter hangsúlyozta, hogy a polgárőrség stratégiai partnere a Rendőrségnek. Elmondta, hogy az OPSZ az „önkéntesek” szolgálati megjelenésen, formaruháján túl előtérbe helyezte az elméleti és szakmai képzéseket, melyekre a jövőben nagy hangsúlyt fektetnek. A teljesített szolgálati óraszámok, a közös járőrszolgálatok,az egyedi szolgálati ágak és kezdeményezések alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség tagjainak áldozatos munkáját példaértékűnek ítélte.A társszervek részéről elsőként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei főkapitány köszönte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nevében az elmúlt évi „közös” munkát, az összefogást. Értékelte a polgárőrök és rendőrök együttes szolgálatait, a végrehajtott feladatokat, valamint gratulált az elért célkitűzésekhez. Kiválónak ítélte a két szervezet közötti együttműködést és megerősítette a további szakmai támogatást.

Csaplár Zoltán megyei elnök az ünnepélyes közgyűlést követően kitüntetéseket adott át. A megyei szövetség a két szervezet közötti eredményes együttműködéseként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya, valamint Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vezetője részére dísztőrt adományozott.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.

2023. Február 05. 08:15, vasárnap | Helyi

Sportos és kreatív kínálattal várják a tanulókat

Már csak három hetük van az általános iskolásoknak arra, hogy elküldjék felvételi lapjukat a kiválasztott középiskolába.

2023. Február 05. 07:15, vasárnap | Helyi

Előbújtak az örvös medvék a győri állatkertben

Hamarosan vége lesz a télnek, ha hihetünk a győri állatkert medvéinek.

2023. Február 04. 09:15, szombat | Helyi

Győzelemmel kezdeni itthon

Csak félig lehetnek elégedettek az ETO szurkolók kedvenceik évkezdésével.