Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Február 22. 08:48, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőr évértékelő Mecséren

Polgárőr évértékelő Mecséren

A polgárőrség a rendőrség stratégiai partnere - évértékelő értekezlet Mecséren.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség 2016. február 19-én tartotta évértékelő értekezletét Mecséren.

A polgárőrség közbiztonsági érték, kezdte beszámolóját Csaplár Zoltán megyei elnök, aki a későbbiekben ismertette a polgárőrök elmúlt évi áldozatos tevékenységét és értékelte a szervezet által végrehajtott feladatokat.



Az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagja, Zámbó Péter hangsúlyozta, hogy a polgárőrség stratégiai partnere a Rendőrségnek. Elmondta, hogy az OPSZ az „önkéntesek” szolgálati megjelenésen, formaruháján túl előtérbe helyezte az elméleti és szakmai képzéseket, melyekre a jövőben nagy hangsúlyt fektetnek. A teljesített szolgálati óraszámok, a közös járőrszolgálatok,az egyedi szolgálati ágak és kezdeményezések alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség tagjainak áldozatos munkáját példaértékűnek ítélte.



A társszervek részéről elsőként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei főkapitány köszönte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nevében az elmúlt évi „közös” munkát, az összefogást. Értékelte a polgárőrök és rendőrök együttes szolgálatait, a végrehajtott feladatokat, valamint gratulált az elért célkitűzésekhez. Kiválónak ítélte a két szervezet közötti együttműködést és megerősítette a további szakmai támogatást.

Csaplár Zoltán megyei elnök az ünnepélyes közgyűlést követően kitüntetéseket adott át. A megyei szövetség a két szervezet közötti eredményes együttműködéseként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya, valamint Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vezetője részére dísztőrt adományozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense