Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. Szeptember 19. 14:06, csütörtök | Belföld

Premier előtt levetítik az Oscar-díjra nevezett magyar filmet

Premier előtt levetítik az Oscar-díjra nevezett magyar filmet

Szeptember 20-án, és szeptember 22-én is megnézheti a közönség.

Szeptember 20-án pénteken, 20 órakor a Filmszerész extra vetítéssorozat keretében a budapesti Művész moziban, majd szeptember 22-én, vasárnap 18.30-kor a Puskin moziban a közönség premier előtt megnézheti Magyarország idei Oscar-nevezett filmjét, Tóth Barnabás Akik maradtak című alkotását.

A Susotázs rendezőjének és a Testről és lélekről producereinek új filmje az NMHH Médiatanácsa Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával készült.

A Jászai Mari-díjas Hajduk Károly és az ígéretes tehetségű Szőke Abigél főszereplésével készült film hazai premierjére szeptember 19-én a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában kerül sor.

Az Akik maradtak szeptember 26-án kerül a hazai mozikba.

Forrás: origo.hu

Kép: puliwood.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba