Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 13. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: VitalQuelle Kft.

Premium Hungaricum tag lett a VitalQuelle Kft.

Premium Hungaricum tag lett a VitalQuelle Kft.

A győri székhelyű – 2010 őszén alapított -, ásványvízgyártó és -palackozó VitalQuelle Kft. 2011. július 1-jétől felvételt nyert a Premium Hungaricum Egyesület tagjai közé.

A Magyarország Specialitásainak Érdekvédő Szervezeteként aposztrofált egyesületbe a már meglévő tagok ajánlása, ezt követően pedig az elnökség vizsgálata alapján lehet bekerülni. A VitalQuelle felsőkategóriás egészségmegőrző termékei (oxigénes, ph 9.3 lúgos és Q10-es víz) és UniQuelle márkájú ásványvizei esetében a felvétel alapján a "prémium" olyan minőségi termékeket jelöl ezentúl, amelyek azon túlmenően, hogy megfelelnek a nemzetközi minőségi követelményeknek, valamely tulajdonságukban kiemelkedően többek vagy jobbak más, ezen követelmények szerint ugyancsak minőségi termékeknél. „Hungaricumként” a VitalQuelle termékei pedig a hazai kulturális- és gasztronómiai hagyományokhoz szorosan kapcsolódó termékeket jelentenek, amelyek jellegzetesen magukon hordoznak egyedülállóan helyi, tájjellegű tulajdonságokat. A tagság a presztízs értéken túl előnyöket is nyújt a cégeknek, az egyesület weboldalán bemutatja a tagokat, s a kommunikáció erősítését is fogja szolgálni mind az egyesületen belül, mind pedig a külvilág felé.
A VitalQuelle ásványvizek lelőhelye a Szombathelytől 15 km-re lévő vasszilvágyi ásványvízkút és palackozó üzem, amelyet egy 2008-as zöldmezős beruházásként adtak át. A győri VitalQuelle Kft. – mely az egyik piacvezető fagyasztott élelmiszerkereskedelmi cég, a Matusz-Vad Zrt. tulajdonosának, Matusz Balázsnak egy újabb vállalkozása - tavaly ősszel szerezte meg az UniQuelle Vasszilvágyon működő gyárát és ásványvíz kútját annak minden jogával együtt, továbbá létrehozott Szombathelyen egy központi raktárat, ahonnan közvetlenül és azonnal tudja ellátni viszonteladó partnereit.

Technológiai fejlesztés
Az elmúlt időszakban európai színvonalú, teljesen új gépsorral felszerelt technológiát vezetett be a VitalQuelle Kft. vasszilvágyi ásványvízgyártó üzemében, amellyel maximálisan sikerült megvalósítani a minőségi, prémium gyártási hátteret, s mellette nőtt a kapacitás is. A folyamatos mikrobiológiai ellenőrzés – napi többszöri „quick” kontroll - ugyanúgy a fejlettebb előállítási technikát és a fogyasztókhoz eljutott termékek legmagasabb színvonalú minőségi kontrollját hivatott szolgálni. Az óránként 3000 palackot készítő, teljesen automatizált gyár víztechnológiai rendszere teljes egészében steril, zárt rozsdamentes acélból készült rendszer, a vízelőkészítés oxidációs vastalanításból és szűrésből áll – csak mechanikai szűrés-, egyéb vegyi és művi kezelés alkalmazása nélkül. A legmagasabb igényeket is kielégítő külső és belső építészeti kialakítás együtt szolgálja az élelmiszerbiztonságot, valamint a praktikumot, használhatóságot.

Szervezeti előrelépés
Kereskedelmi vezetői pozíciót hozott létre a VitalQuelle Kft., melynek elsődleges célja az értékesítési hálózat fellendítése, erősítése, a cég termékeinek minél szélesebb körben való megismertetése, és új piacok – export területeken is - felkutatása. A vállalat erre a posztra Kissné Böjtös Erikát nevezte ki. A vendéglátóipari középfokú tanulmányokkal rendelkező, 36 éves szakember a Szolnoki Főiskola kereskedelmi közgazdász szak nemzetközi logisztika szakirányának elvégzése után marketingkommunikációs képesítést is szerzett. Szakmai pályafutása jelentős részét a Graboplast Padlógyártó Zrt.-nél töltötte – innen is igazolt a VitalQuelléhez -, ahol export menedzserként, üzletfejlesztési menedzserként és rendeléskezelő vezetőként kamatoztathatta leginkább tudását és tett szert tapasztalatokra.

A szakember egyik fő feladata a VitalQuelle Kft. által kitalált és felépített sajátos értékesítési rendszer fejlesztése, amely egyre nagyobb lefedettségű Magyarországon. A cég egyrészt raktárbázis funkciót ellátó ún. stratégiai partnerekkel rendelkezik országszerte, ezen kívül ún. kisebb értékesítési pontokon (vállalkozók, üzletek) keresztül forgalmazza termékeit.

Termékpaletta
A VitalQuelle Kft. egészségmegőrző és teljesítményfokozó termékcsaládjairól részletes tájékoztató a www.vitalquelle.hu honlapunk „Termékeink” menüpontjában olvasható.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.