Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. December 01. 07:45, szerda | Sport
Forrás: Wellonline.hu

Presenter of the Year 2010 szavazás december 15-én délig tart

Presenter of the Year 2010 szavazás december 15-én délig tart

A Wellonline.hu által szervezett Presenter of the Year 2010 választás célja, hogy a Ti szavazataitok alapján megválasszuk a 2010-es év legjobb és legnépszerűbb aerobik előadóját és személyi trénerét. A választás során a 2010-es évben

Az egyes kategóriák
1. "Az év prezentere ELITE" - meghívásos kategória női/férfi együtt
Ebben a kategóriába az ELITE trainerek kerülnek, akik jelenleg a legismertebbek, és rendezvényeken szerepelnek.

2. "Az év prezentere - body&mind" - meghívásos kategória női/férfi együtt
Ebben a kategóriában az egyre erősödő Body & Mind ismert arcait keressük. Thai-chi, Chi-kung, Meditatív AeroTraining, NIA és természetesen Pilates és Yoga oktatók.

3. "Az év személyi edzője ELITE" - meghívásos kategória női/férfi
A személyi edzők szintén nagy szerepet töltenek be az egészséges életmód kialakításának érdekében. Szeretnénk ennek a díjnak a keretében az Ő munkájukat is értékelni.

A szavazás
Idén kétféle módon tudsz szavazni: interneten és sms-ben.
- Interneten egyszerűsödött a szavazás a tavalyihoz képest. Csak tetszési (szavazz!) gomb lesz a nevek mellett. Egy kategórián belül csak egy szavazatot adhatsz azzal, hogy a tetszési gombra kattintasz! Minden számítógépről kategóriánként csak egyetlen szavazat adható. Így nagyon gondold meg, kire szeretnél szavazni! - sms-ben a versenyző oldalán feltüntetett kódot kell elküldened a 06-91-332-488 számra. Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820). A szavazati sms-ek száma mobil készülékenként nincs korlátozva. A fenti szám nem hívható, csak sms-eket tud fogadni.

A versenyzők a fenti két módon szavazati pontokat gyűjtenek. Egy internetes szavazat egy szavazati pontot ér, míg egy sms két szavazati pontot ér. Minden kategóriának saját nyertese lesz. Az nyer, aki a kategóriájában a legtöbb szavazati pontot gyűjti össze a szavazás időszakában. A szavazás időszakában sem részeredmények, sem tájékoztató eredmények nem fognak megjelenni a honlapon. A szavazás 2010. december 15-én délig tart. Az ebben az időpontban érvényes szavazati pontok által adódó helyezések jelentik a végleges sorrendet.


Szavazz az általad preferált edzőre, segíts neki, hogy Ő lehessen az Év Edzője, Prezentere!

http://www.wellonline.hu/presenter/contestant.html?id=182

Kérlek, támogass Te is szavazatoddal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g