Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Június 08. 08:15, csütörtök | Helyi

Pretty Expressz- A szépség házhoz megy!

Pretty Expressz- A szépség házhoz megy!

Van az úgy, hogy az ember lánya álmodik egy nagyot, és jókor van jó helyen, támogató közösség veszi körül, és sikerül megvalósítani mindazt, ami addig csak egy merész elgondolás volt.

Kunkli Fruzsinával pont ez történt! Szakmája szerint elektrokozmetikus sminkes, imádja amit csinál, és nem hagyta, hogy kisfia asztmája útját állja a munkabeli fejlődésének. Természetesen első a család, a gyerek, ezért egy szalon bérlésének ötletét hamar elvetette. Ekkor döntött úgy, hogy belevág a mobil kozmetikába!

Mára professzionálisan kiépítette a mobil kozmetika vállalkozását. A legfontosabb szempont volt, hogy igényes ès színvonalas legyen a kozmetika, így mobilkènt is. Fruzsina logóval ellátott munkaruhában dolgozik, a kozmetikumokat egységes, stílusos, színben egymáshoz illő tárolókban szállítja ès persze rendelkezik saját ággyal is amit szintén gond nélkül hord magával.

A Pretty Expressz szolgáltatásai nagyon sokrétűek, és mivel nincs helyhez kötve, ezért sokkal rugalmasabb a vendégek szempontjából is az időpont egyeztetés, valamint olyan praktikus problémák, mint a parkolójegy, a „hogyan jutok el oda, nincs időm elmenni”, fel sem merülnek!

De nézzük csak, hogy aki kipróbálja a Pretty Expresszt, az milyen kezeléseket tud igénybe venni:
Arckezelèsek ,szemöldök- és szempilla festés-szedés, laminálás, gyanta, svéd masszázs,és ami Fruzsi szíve csücske, a sminkelés.

Javában zajlik az esküvőszezon, így ha a menyasszonynak szüksége lenne menyasszonyi sminkre, vagy a násznépnek alkalmi sminkre, biztos, hogy különleges és egyedi sminket varázsol nekik.

Fruzsinának szenvedélye a sminkes szakma, ezért nem mástól tanulta meg a csínját-bínját, mint Thoma Franciska sminkmesterttől. Itt, Győrben elvégzett nála egy smink tanfolyamot, és nagyon sok újat tanult tőle. Igyekszik folyamatosan megújulni és képezni magát. a Pretty Expresszt nem csak Győrben rendelhetik meg, hanem egészen 25km-es körzetéig dolgozik.

Most jöjjön a legfontosabb, hogy érheted el a Pretty Expresszt?

0620 522 4345
19940111fru@gmail.com

Facebook oldal (Pretty Express)

instagram( prettyexpress2022 )

Tiktok(fruzsiprettyexpress)

(PR)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Október 03. 09:14, kedd | Helyi

Új vonatpótló buszokat állítanak hadrendbe

Több pótlóbuszjáratot indít a MÁV hétfőtől a győri vasútvonal felújítása idejére Bicske, Tatabánya és Budaörs térségében.

2023. Október 03. 07:15, kedd | Helyi

Ötvenhatszor riasztották az elmúlt héten a tűzoltókat

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

2023. Október 02. 09:16, hétfő | Helyi

Építőipari workshopot rendezett a Széchenyi István Egyetem

Kétnapos hallgatói workshopot szervezett a győri Széchenyi István Egyetem