Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Március 03. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucér pasival pózolt a szépség

Pucér pasival pózolt a szépség

Megan Fox legújabb Armani reklámjában ezúttal nem ő vetkőzik, hanem egy modell fiú - viszont ő legalább anyaszült meztelenre.

Giorgio Armani a végletekig beleszerethetett Megan Foxba, ugyanis a színésznőként már nem igazán foglalkoztatott szépség lett a divatcég minden egyes vonulatának a reklámarca és teste. Legújabban a parfüm kollekciót próbálják eladni a szexi sztárral, aki ezúttal csak a meztelen hátát mutatja meg a kamerának, sejtelmesen szétomló ruhájából. Viszont a mellé osztott társ már annál többet villant a testéből. A modellfiún ugyanis egy idő után semmi nincs, csak pár vízcsepp. Legértékesebb testrészét azonban éppen hogy kitakarja Megan válla és parókába bujtatott buksija.


Ezzel ez Fox legerotikusabb Armani kooperációja, pedig a korábbiakkal is tüzet lehetett volna gyújtani a Déli-sarkon, olyan forróak voltak. A farmer és fehérnemű hirdetéseknél inkább Megan mutatott magából sokat, és nem a vele párban levő Cristiano Ronaldo, vagy éppen Rafael Nadal. Legalábbis a mostani modellhez képest, a sportikonok elég visszafogottak voltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.