Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 30. 07:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucéran menti az állatokat a modell

Pucéran menti az állatokat a modell

Olivia Munnt eddig semmilyen összeggel nem lehetett rávenni a teljes meztelenségre, de az elefántok szenvedései még az ő kemény erkölcseit is meglágyították.

A PETA általában nem a legjobban választja meg az őket meztelenül támogató sztárokat, de legújabb kampányuk elég jól sikerült ebből a szempontból. Bár igazából Olivia Munn maga kereste fel a szervezetet, hogy szeretne levetkőzni, és ezzel megmenteni pár állatka életét. Igaz, a kicsinyítő képző itt talán nem helyénvaló, hiszen elefántokról van szó. A modell ugyanis látott egy videót a Wringling testvérek cirkuszában tartott ormányosokról, és elszörnyedt a képsoroktól. A lapátfülűeket veréssel tanítják be a trükkökre, és láthatóan borzalmas kínokat élnek meg minden nap.


A Complex magazin újságírójaként is tevékenykedő Olivia ezért szeretné, ha mindenki bojkottálná a cirkuszt. Azonban a céljai nem kaptak elég nagy hangsúlyt, mert sokkal inkább szembetűnőbb, hogy Miss Munn teljesen meztelenül ül, egy afrikai szavannát ábrázoló poszter előtt. A rajongói pedig nem elítélik a kegyetlen állattartókat, hanem hálásak nekik, hiszen kedvencük másképp talán soha nem vetkőzött volna le ennyire.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.