Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Június 04. 08:16, szombat | Helyi

Pünkösd – Így alakul a parkolás, a piacok és a temetők nyitvatartása

Pünkösd – Így alakul a parkolás, a piacok és a temetők nyitvatartása

A Győr-Szol közzétette, hogyan alakul a parkolás, a köztemetők, valamint a piacok nyitvatartása a hosszúhétvégén. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat:

Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

  • A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:

  • Június 5-én, vasárnap és június 6-án, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

  • A győri Vásárcsarnok június 5-én, vasárnap és június 6-án, hétfőn zárva tart, június 4-én, szombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:

  • A Dunakapu téri piacon június 4-én, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

  • Június 5-én, vasárnap és június 6-án, hétfőn a Barátság Sportpark 7 és 22 óra között, a Bercsényi ligeti és az Örkény utcai sportpályák 7 és 21 óra között, a Tompa utcai, Ifjúság körúti (I-es tó mellett) sportpálya, valamint a Kodály Zoltán utcai kosárlabdapálya 8 és 21 óra között látogatható.

Köztemetők – Győr:

  • A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.