Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

– Keress kincseket, találj szép használati tárgyakat, lakberendezéhez kiegészítőket, lepd meg ajándékkal szeretteidet – hívja bolhapiacra a Győri Hírek olvasóit az esemény szervezője, Némethné Kovács Elvira. – A következő rendezvényünket május 19-én tartjuk. Aki szeretné, el is adhatja felesleges holmijait!

A szervező a Győri Híreknek elmondta, hogy aki eladni szeretne, jelezze neki előre az esemény közösségi oldalán. Hatezer forint befizetésének fejében a szervezők a placcon helyet adnak számára és pénzre válthatja megunt dolgait.

Az eseménnyel kapcsolatban a Győr-Szol Zrt. azt közölte, a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. Mindenkit arra kérnek, hogy autójával május 18-án, szombaton 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet a vasárnapi expót követően lehet újra használni.

Fotó: Győri Régiségvásár Facebook oldal

Címkék: bolhapiac, győr, régiség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?