Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 16. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Rábaközi Autókiállítás: nemcsak nézegetni, vásárolni is lehet a gépkocsik közül

Rábaközi Autókiállítás: nemcsak nézegetni, vásárolni is lehet a gépkocsik közül

Szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első Rábaközi Autókiállítást és Vásárt Csornán az Autentik cégcsoport.

Szeretettel várják mindazokat, akik érdeklődnek az autók iránt, de azokat is, akik egy színes, programokban gazdag napot szeretnének eltölteni családjukkal. Az Autentik cégcsoport 1993-ban nyitotta meg első autókereskedését. Azóta töretlen a fejlődése. Ma már két megyében és öt városban képviseltetik magukat.

Összesen tíz márkával foglalkoznak, melyek a Győr-Moson-Sopron megyei rendezvényen is láthatóak lesznek. Többtucat modellt állítanak ki, amiket természetesen meg is vásárolhatnak az érdeklődők. Az Opel, a Chevrolet, a Kia, a Mercedes, a Chrysler, a Dodge, a Jeep, a Fiat, a Citroen és a Lancia szerepel az értékesítési palettán.

Az Autentik családi napként is hirdeti rendezvényét. Olyan programokat állítottak össze, melyeken minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A rendezvényen lesz drag star bemutató, ügyességi játék. Délelőtt egészségügyi előadásokat hallgathat meg a közönség. A nyereményjátékon értékes ajándékokat sorsolnak ki. A gyerekeket ingyenes ugrálóvárral, trambulinnal, arcfestéssel várják. A kicsik rajzversenyen is részt vehetnek, majd karatebemutatót nézhetnek meg az érdelődők. Az Autentik cégcsoport a várossá avatásának negyvenedik évfordulóját ünneplő Csornát is köszönti szombaton.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.