Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 07. 10:25, szerda | Bulvár

Radics Gigi abbahagyja

Radics Gigi abbahagyja

Az X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi.

Bár hivatalos információ még nem látott napvilágot a műsorról, a Bors úgy tudja, Radics Gigi nem folytatja a mentorálást.

"Lesz változás! Úgy tudom, hogy Radics Gigi nem ül majd Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci közt. Az ok számomra sem egyértelmű. Még az is lehet, hogy Giginek végre beindul az amerikai karrierje. Végül is hónapokat tölt kint a családjával, sok energiát fektetett bele." - nyilatkozta a lapnak egy csatornaközelinek nevezett informátor.

"A mentoroknál még nem tartunk. Pillanatnyilag a produceri casting zajlik, ami azt jelenti, hogy a szereplőket keresünk, még nincs szó a mentorokról" - kommentálta a lap értesülését Verebély Marcell, a produkció fôszerkesztôje.

Radics Gigi sajtóképviselője pedig azt nyilatkozta, Gigi áprilisig Amerikában van, majd 10-e után lehet vele beszélni.

Forrás: life.hu

Kép: ruzsesmas.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára