Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 07. 10:25, szerda | Bulvár

Radics Gigi abbahagyja

Radics Gigi abbahagyja

Az X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi.

Bár hivatalos információ még nem látott napvilágot a műsorról, a Bors úgy tudja, Radics Gigi nem folytatja a mentorálást.

"Lesz változás! Úgy tudom, hogy Radics Gigi nem ül majd Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci közt. Az ok számomra sem egyértelmű. Még az is lehet, hogy Giginek végre beindul az amerikai karrierje. Végül is hónapokat tölt kint a családjával, sok energiát fektetett bele." - nyilatkozta a lapnak egy csatornaközelinek nevezett informátor.

"A mentoroknál még nem tartunk. Pillanatnyilag a produceri casting zajlik, ami azt jelenti, hogy a szereplőket keresünk, még nincs szó a mentorokról" - kommentálta a lap értesülését Verebély Marcell, a produkció fôszerkesztôje.

Radics Gigi sajtóképviselője pedig azt nyilatkozta, Gigi áprilisig Amerikában van, majd 10-e után lehet vele beszélni.

Forrás: life.hu

Kép: ruzsesmas.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.