Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Február 13. 12:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ragyogva tért vissza Katalin hercegnő

Ragyogva tért vissza Katalin hercegnő

Fejedelmi nyakékben pompázott.

Katalin hercegné éppen hogy megérkezett a Mustique-szigeti nyaralásról, amelyet kisfiával és szüleivel töltött, már várta az első hivatalos megjelenés. Kedd este a londoni National Portrait Gallery támogatói estéjén és vacsoráján vett részt mint a múzeum patrónusa.

A hercegné remekül nézett ki, ahogy kiszállt az autóból: éjkék Jenny Packham selyem estélyi ruhát viselt, hozzá pedig II. Erzsébet felbecsülhetetlen értékű Nizam of Hyderabad gyémánt nyakláncát. Ezt a darabot a királynő még 1947-ben vásárolta Cartier-től – az esküvőjére.

Katalin oldottan, kedvesen beszélgetett a meghívott vendégekkel, majd rövid köszöntőjében hangsúlyozta, mérhetetlenül büszke rá, hogy egy olyan világhírű galéria támogatója lehet, mint a National Portrait Gallery, ahol a világ legfontosabb és egyedülálló portrékollekciói tekinthetők meg. A vacsorát követően a hercegné újra autóba szállt, hogy aztán a Kensington-palotában már a kis György herceg anyukájaként folytassa az estéjét.

Mint tudjuk, a közelmúltban kapott szárnyra a hír, ami szerint Erzsébet királynő nem nézi jó szemmel Katalin rendszeresen ismétlődő divatbakijait, amikor is a hercegnő kedvenc viselete, a rövid szoknya egy-egy nagyobb széllökés áldozatává válik, ki-kivillantva Katalin combját, s egyéb, nemes testrészeit, melyeknek nemigen lenne szabad kivillanniuk. Így aztán a hírek szerint Erzsébet átterveztette Katalin ruhatárát, és megtiltotta a hercegnőnek a rövid szoknya viselését. Ám úgy tűnik, pontosan tudja, hogyan kell megbékíteni a női lelket, hiszen bár elvette a hercegnő kedvenc viseletét, ám busás ellenértéket adott helyette, néhány szemet kápráztató ékszer képében. Nem volt ez olyan rossz üzlet!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.