Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Február 15. 07:21, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Räikkönen egy hókupac tetején vesztegelt

Räikkönen egy hókupac tetején vesztegelt

Mikko Hirvonen vezet a rali-világbajnokság idénynyitójának első napja után. A svéd ralin tegnap délelőtt még a címvédő Sebastien Loeb állt az élen, a Forddal versenyző Hirvonen azonban nem csak ledolgozta hátrányát, hanem meg is előzt

A harmadik helyen a másik Citroenes Dani Sordo áll jelenleg. A korábbi világbajnok, Petter Solberg több, mint negyedórát vesztett el, amikor nekifutott egy hófalnak, de ugyanígy járt a világbajnokságon most debütáló Kimi Räikkönen is, aki majdnem félórát vesztegelt a hókupac tetején, és jelenleg a 25. helyen áll. A baleset előtt a tizenegyedik volt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 09:41, péntek | Sport

Ezüstérem a Fuglaui rallycross katlanban

Karalyos Marci az elmúlt hétvégén újra felöltötte a versenyoverálját, és nyolc kategóriatársával rajthoz állt a Fuglauban megrendezett Magyar Rallycross OB és Osztrák OB futamán.

2022. Június 30. 10:21, csütörtök | Sport

Megint pech!

Ismét nem volt szerencsés versenyünk a Rallyecross OB fuglaui fordulójában, mivel Benyó Máté Ford Supercarja olyan módon sérült az elődöntőben, hogy a döntőben nem tudott érdemben részt venni.

2022. Június 29. 20:08, szerda | Sport

Egy dobogó szépíti meg a Korda Racing ausztriai versenyhétvégéjét

Ahogy Pécsett, úgy az elmúlt hétvégén folytatódó 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokságon, az osztrák Fuglauban sem fogadta kegyeibe a sors a Korda Racing csapatát.

2022. Június 29. 07:43, szerda | Sport

Negyedszer is második!

Úgy látszik idén ez jut a Vincze Ferenc-Németh Gergely párosnak a Skoda Fabia R5-el a az ORB-ben, hiszen minden eddigi versenyen a második helyen értek célba.