Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. December 19. 08:46, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rajtaütés a Győrben, elfogták a rablóbandát

Rajtaütés a Győrben, elfogták a rablóbandát

A pápai és győri rendőrök együttműködése eredményeként két óra alatt rendőrkézre kerültek a tolvajok.

Veszprém megyei rendőrök 2013. december 18-án 13.45 órakor értesítették győri kollégáikat arról, hogy egy pápai nagyáruház parkolójában a nyitott személygépkocsiból ismeretlen tettesek női táskát tulajdonítottak el. A sértettek az autó csomagtartójába pakoltak, miközben a tolvajok az ülésről az értékeket észrevétlenül elvitték. A táskában lévő bankkártyával az elkövetők pénzt vettek fel az automatából.

Az egyenruhások a 83-as főúton, Győr határában közúti ellenőrzésen állították meg azt a gépkocsit, amelyben három székesfehérvári férfi utazott. Az igazoltatás során az autó utasterében bűncselekményből származó tárgyakat, az egyik utas ruházatában több százezer forint készpénzt találtak. A lopással gyanúsítható férfiakat a rendőrök elfogták és Pápára vitték.

A Pápai Rendőrkapitányság L. Krisztián 24 éves, L. György 45 éves és K. Attila 31 éves székesfehérvári lakosokat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Címkék: Elfogták, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 07:16, kedd | Helyi

Ismét felveszik a harcot Győrben a kártevők ellen

A Győr-Szol Zrt. április 30-án, kedden, május 1-jén, szerdán és május 2-án, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között permetezné a Győr területén található utcai fákat

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.