Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Május 02. 07:15, szerda | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Áramütés ért két munkást

Áramütés ért két munkást

A korábbi hírekkel szemben nem egy, hanem két férfit ért áramütés hétfőn, munkavégzés közben Zalaegerszegen, de csak egyiküket kellett kórházba vinniük a mentőknek.

Közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Szabados Gábor elmondta: egy cég dolgozói ipari épületet takarítottak hétfő délután, amikor áramütés ért két munkást. Az egyik sérültet a mentők kórházba szállították, a másikat a helyszínen ellátták. Az elsődleges orvosi vélemény alapján mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A megyei kórház ügyeletes orvosa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a sürgősségi osztályra került munkás kedden vagy szerdán elhagyhatja a kórházat, de a karján elszenvedett égési sérülései miatt további kezelésre lesz szükség.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntető eljárást az ügyben.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott