Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2012. Február 23. 07:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Rangadók rangadója

Rangadók rangadója

Rendhagyó időpontban, csütörtökön este 18 óra 30-kor este a Magvassy Mihály Sportcsarnokban kerül sor a tavasz legjobban várt bajnoki mérkőzésére, ahol a Rába ETO az MVFC Berettyóújfalut fogadja.

A csütörtöki időpont a válogatott elfoglaltsága miatt került a versenynaptárba. A tavasszal kiváló formában játszó ETO számára azonban nem jelenthet problémát, hogy milyen napon kell játszani, mert a mérkőzés esélyese egyértelműen a győri gárda.

Az őszi összecsapáson a Beri otthonában már második vereségébe szaladt bele az ETO, úgy, hogy Michelzinho hat gólt lőtt, amit Nagy Tamás toldott meg egyel, így alakult ki a 7-3-as végeredmény. Az ETO-ból Harnisch Ákos kétszer, Gyurcsányi egyszer volt eredményes, de ez csak szépségtapasz volt a győriek számára.

A Rába ETO hétfőn nemes bosszút állt az Aramison az elszenvedett vereségért, és erre készül csütörtökön este a Berettyóújfalu ellen is. Az előző fordulókban a DEAC-tól szenvedett vereséget a hajdúsági gárda, így tavasszal már két vesztes mérkőzést tudhatnak maguk mögött. Hétfőn 5-3-ra győzték le az egyetemistákat.
Kérdéses persze, hogy a közel 500 kilométeres utazás milyen nyomokat hagy az ellenfél játékosaiban, de az ETO-nak nem ezzel kell foglalkoznia. A tavasszal veretlen győri alakulat számára hazai pályán csak a győzelem elfogadható, főleg úgy, hogy van törlesztenivalója. A szerdai edzésen Matkovics szeme megsérült, így ő biztosan nem játszhat, és maródi Csopaki is, így rá sem számíthat Marco Angulo vezetőedző. A többiek egészségesek, és nagyon várják a mérkőzés kezdetét. A bajnokságban óriási formában játszó Lódi Tamás szeretné szaporítani góljai számát, de úgy véli, ez a mérkőzés csak egy lesz a sok közül, mert bár presztízs meccs várható, a lényeg az lesz, a végén kinek a nyakába akasztják az aranyérmet.

Magyarország két legjobb csapat teletűzdelve válogatottakkal, román, portugál, brazil légiósokkal, nem akármilyen futsal élményt varázsol majd csütörtök este a Magvassy küzdőterére.

Biztosan jól fog szórakozni minden szurkoló, aki kilátogat a mérkőzésre, mert műsorfüzet, különleges Kisalföld mellett sorsolások, játékok és értékes nyeremények várnak mindenkire. A Four Gates Hungary Kft. jóvoltából kvíz kérdésekre adott jó válaszokkal lehet ajándékokat hazavinni, míg a műsorfüzet sorszáma a Nemak Győr Kft. nagy értékű ajándékcsomagjára jogosítja fel a szerencsés nyertest. A Pink Ladies csapata mellett Futkori is feltűnik majd, és egy győzelemmel a Rába ETO végleg lezárhatja az alapszakasz még nyitott kérdéseit.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 09:16, csütörtök | Helyi

Árvíz után: óriási kár a faanyagban és a vadállományban

Az elmúlt napok, hetek eseményeit meghatározta a többhetes kánikula után érkező Borisz ciklon, majd a nyomában járó árhullám. Akár többezer köbméter faanyagot is elvihetett az ár a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. területéről.

2024. Szeptember 26. 08:17, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter az ENSZ-közgyűlésben: a kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez

A kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez Ukrajnában - jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-közgyűlés 79. ülésszakán helyi idő szerint szerdán mondott beszédében.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:09, csütörtök | Belföld

Meteorológia: 10 Celsius-fokkal esik vissza a hőmérséklet vasárnapra