Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 23. 07:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Rangadók rangadója

Rangadók rangadója

Rendhagyó időpontban, csütörtökön este 18 óra 30-kor este a Magvassy Mihály Sportcsarnokban kerül sor a tavasz legjobban várt bajnoki mérkőzésére, ahol a Rába ETO az MVFC Berettyóújfalut fogadja.

A csütörtöki időpont a válogatott elfoglaltsága miatt került a versenynaptárba. A tavasszal kiváló formában játszó ETO számára azonban nem jelenthet problémát, hogy milyen napon kell játszani, mert a mérkőzés esélyese egyértelműen a győri gárda.

Az őszi összecsapáson a Beri otthonában már második vereségébe szaladt bele az ETO, úgy, hogy Michelzinho hat gólt lőtt, amit Nagy Tamás toldott meg egyel, így alakult ki a 7-3-as végeredmény. Az ETO-ból Harnisch Ákos kétszer, Gyurcsányi egyszer volt eredményes, de ez csak szépségtapasz volt a győriek számára.

A Rába ETO hétfőn nemes bosszút állt az Aramison az elszenvedett vereségért, és erre készül csütörtökön este a Berettyóújfalu ellen is. Az előző fordulókban a DEAC-tól szenvedett vereséget a hajdúsági gárda, így tavasszal már két vesztes mérkőzést tudhatnak maguk mögött. Hétfőn 5-3-ra győzték le az egyetemistákat.
Kérdéses persze, hogy a közel 500 kilométeres utazás milyen nyomokat hagy az ellenfél játékosaiban, de az ETO-nak nem ezzel kell foglalkoznia. A tavasszal veretlen győri alakulat számára hazai pályán csak a győzelem elfogadható, főleg úgy, hogy van törlesztenivalója. A szerdai edzésen Matkovics szeme megsérült, így ő biztosan nem játszhat, és maródi Csopaki is, így rá sem számíthat Marco Angulo vezetőedző. A többiek egészségesek, és nagyon várják a mérkőzés kezdetét. A bajnokságban óriási formában játszó Lódi Tamás szeretné szaporítani góljai számát, de úgy véli, ez a mérkőzés csak egy lesz a sok közül, mert bár presztízs meccs várható, a lényeg az lesz, a végén kinek a nyakába akasztják az aranyérmet.

Magyarország két legjobb csapat teletűzdelve válogatottakkal, román, portugál, brazil légiósokkal, nem akármilyen futsal élményt varázsol majd csütörtök este a Magvassy küzdőterére.

Biztosan jól fog szórakozni minden szurkoló, aki kilátogat a mérkőzésre, mert műsorfüzet, különleges Kisalföld mellett sorsolások, játékok és értékes nyeremények várnak mindenkire. A Four Gates Hungary Kft. jóvoltából kvíz kérdésekre adott jó válaszokkal lehet ajándékokat hazavinni, míg a műsorfüzet sorszáma a Nemak Győr Kft. nagy értékű ajándékcsomagjára jogosítja fel a szerencsés nyertest. A Pink Ladies csapata mellett Futkori is feltűnik majd, és egy győzelemmel a Rába ETO végleg lezárhatja az alapszakasz még nyitott kérdéseit.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét