Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra egyedül

Ördög Nóra egyedül

Több hónapos találgatás után kiderült, Ördög Nóra egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát. Hogy mi ennek az oka, arról a Fókuszban mesélt.

 Saját bevallása szerint élete legnagyobb kihívására készül Ördög Nóra. Most már hivatalos a hír, egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát, és elárulta, kicsi félelem azért van benne, és a csatorna döntése okozott számára néhány álmatlan éjszakát.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, amikor megállapodtak Sebestyén Balázzsal, hogy nem vesz részt a produkcióban, más műsorvezetőt nem is kerestek Nóri mellé. Már csak azért sem, mert a tehetségkutatót külföldön is egy ember "vezényli le", így ez nálunk is működhet.

Az elmúlt hónapokban egyébként több név is felmerült, hogy vajon ki áll majd Nóra mellett az X-Faktor színpadán, de úgy tűnik - más-más okokból - sem Sebestyén Balázs, sem Nagy Sándor, sem Csonka András nem kellett a csatornának erre a feladatra. Balázs kiválasztása amúgy tavaly is nagy feladat volt, hiszen az eredeti tervek szerint Stohl András vezette volna a műsort Nórival. Aki emlékszik arra, hogy ők ketten milyen remek összhangban dolgoztak együtt, arra is gondolhat, vajon nem éppen Nóra volt-e az, aki nem akart mást partnert, csak a színészt, aki természetesen - ismert okokból - nem vállalhatta a feladatot.

Király L. Norbi nevét is emlegették egy ideig, mint leendő műsorvezető, ám ő a műsor online-tartalmaiért felel majd, és már dolgozik is a stábbal - mondta el Kolosi Péter.

Címkék: ördög nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.