Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. November 14. 08:15, kedd | Helyi

Reagált a szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. is a letartóztatásokra

Reagált a szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. is a letartóztatásokra

Mint már írtuk: több száz millió forintot csalhatott el az Audi-szakszervezet ket elnoksegi tagja. Erre az Audi Hungária és az AHFSZ is reagált:

Az Audi Hungaria Zrt. azt közölte: Németh Sándor, az AHFSZ elnöke csütörtökön tájékoztatta a vállalat vezetését arról, hogy aznap a rendőrség őrizetbe vette a szakszervezet két vezető tisztségviselőjét és a hatóság további nyomozati cselekményeket folytat a szakszervezetnek a vállalat területén található irodáiban.

Az AHFSZ a Facebook-oldalán péntek délután közzétett közleményében azt írta, hogy elítélik a két férfit, elhatárolódnak tőlük, és kezdeményezik a szakszervezetből való kizárásukat. Jelezték, emellett megtesznek minden jogi lépést annak érdekében, hogy az okozott kárt visszaköveteljék. Az AHFSZ elnöksége vizsgálja, melyek azok az intézkedések, amelyek a szervezet zavartalan továbbműködését biztosítják – tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.