Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 15. 23:56, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Rég nem látott összefogás

Rég nem látott összefogás

A kialakult helyzetet talán senkinek nem kell bemutatnunk. Rég nem látott összefogásnak lehetünk/lehettünk szemtanúi!

Méltán büszke lehet magára MINDENKI aki bármilyen módon kiveszi/kivette a részét a segítségre szorulók ellátásában. Több helyen jártak szerkesztőségünk tagjai. Több száz, meg merem kockáztatni ezer segítő szándékú üzenetet kaptunk. Jártunk a Lajta utcában ahol önkéntesekből szereződött, profikhoz méltó viselkedést tanúsító csapat hordta, készítette a teát, szendvicset, takarót, ruhát a bajba jutottaknak. Energiát, pénzt nem kímélve, elismerést nem várva tették azokért akiknek szüksége volt rájuk!


A győri vendéglátóhelyek, önkéntes polgárok, tűzoltók, rendőrök, katasztrófavédők sorban tanúsítottak hősies magatartást, ajánlottak fel élelmet, ruhát és meleg teát. Osztották az autópályán rekedteknek, főzték a teát otthon, kenték a szendvicseket.
Szerkesztőségünk a Mackó Kuckó és a Pizza Bagoly hamburgereit és pizzát vitte ki az autópályán rekedteknek és az ott segítséget nyújtó tűzoltóknak.


A Metro áruház előtt állók közül sokan már annyira régóta vártak és elfáradtak, hogy autóikban aludtak. A város környékén veszteglőknek sorban érkeztek a szálláshely felajánlások, magánszemélyektől, vendéglátósoktól, multiktól.
A mai nap eseményei tökéletes példát szolgálnak arra mire vagyunk képesek. Tudunk segíteni egymásnak, önzetlenül!

Sokan még mindig a hidegben rekedtek és még többen még mindig az ő megsegítésükön dolgoznak! Kitartás a még mindig várakozóknak és köszönet MINDENKINEK aki bármi módon segít nekik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.