Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. November 04. 09:00, kedd | PR
Forrás: InfoGyőr/WK

Reggeli a Csücsökben Győr belvárosában

Reggeli a Csücsökben Győr belvárosában

Mint tudni illik a reggeli a nap legfontosabb étkezése, teljesítése, minősége az egész napunkra befolyással lehet, tovább gondolva pedig egészségünkre is jótékony hatással van.

A belvárosban sétálgatva felfedeztük az újonnan nyílt Csücsök reggeliző-kávézót, amely egyedülálló vendéglátóhely Győrben. Kételkedve léptünk be, hiszen éhesek voltunk, de már nem volt reggel, sőt az ebédidő is jócskán elmúlt.


Fotó - Nagy Péter

Az egyedi berendezésű Csücsök, a vártnál izgalmasabb kínálattal szolgál, hiszen a müzlitől kezdve a tojásrántottán keresztül, egészen a lecsóig, tésztákig minden megtalálható a naponta változó menütáblájukon. Ebből adódóan, sosem következik be, hogy már mindent kóstoltunk és az újítások, meglepetés ajánlatok frissítően hatnak a mindennapokra. Így már nem féltünk attól, hogy a vacsoraidőhöz közel éhen maradunk.


Fotó - Nagy Péter

Bevalljuk, úgy éreztük mintha egy külföldi bisztróba tértünk volna be a hely újdonságai, rendezettsége és esztétikuma miatt. Ettől függetlenül Csücsökben különös figyelmet fordítanak arra, hogy amit csak lehet magyar, környélbeli kistermelőktől szerezzenek be és magyar termékeket kínáljanak. Továbbá minden reggeli, sütemény frissen a helyszínen készül.


Fotó - Nagy Péter

Még ételt nem kóstoltunk, de az első benyomás alapján, a minőségi illy kávénkat és a Bakonybélből származó gyógyteánkat kortyolgatva, tudtuk, hogy jó helyet választottunk.

Viszonylag sokan tértek be ebben az időben a Csücsökbe, mégis hamar elkészült a választott halas meleg szendvicsünk, amihez járt friss zöldség és citrom. Ár-érték arányban és íz világilag teljesen elégedettek voltunk, nem beszélve a már említett igényes környezetről, egyedi berendezésről.


Fotó - Nagy Péter

Összességében a Csücsök olyan helyet adott Győrnek, amiből eddig hiány volt, megtudtuk a későbbiekben terveznek beszélgetős esteket, különböző témákban és hagyományos és e-könyvekkel is bővülni fog a szórakoztatási kínálat.

Győr, Király u 11.
Nyitva: H-Sz. 7:00 - 19:00
Facebook - Csücsök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.