Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. November 22. 15:06, szerda | Belföld

Rejtélyes üzenet került elő! Mindez az elhunyt Benkő Géza színművész fiókjából

Rejtélyes üzenet került elő! Mindez az elhunyt Benkő Géza színművész fiókjából

Rejtélyes üzenetet írt halála előtt Benkő Géza. Munkahelyi problémák nyomaszthatták a színházi próba közben elhunyt Benkő Gézát.

Vasárnap tragikus hirtelenséggel hunyt el Benkő Géza, a Jóban rosszban egykori szereplője, aki színházi szerepei miatt rengeteget ingázott Kassa, Békéscsaba és Szerencs között. Most egy nyomasztó üzenet került elő a színésztől éppen a színházzal kapcsolatban. Benkő Géza a Kassai Thália Színház igazgatójának, Czajlik Józsefnek írt.

„Semmi gond, tudod, most már végig fogom csinálni, csak magam miatt is. Nem vállaltam becsületből két felkérést. Csak azért, mert ide elígérkeztem s nem akartam sz.rt csinálni a számból. Most pedig nincs már más melóm, ez van, hát felépítem a házat a tűzvonalba, azzal, hogy nem fog meglepni, ha lebombázódik. De sem idegeskedni, sem nyugtalankodni tovább nem fogok. Most ez lett, minden dolog jó valamire, semmi se véletlen, meg ilyenek” – írta a hajnali órákban.

„Szoros, művészi barátság volt a mienk, a munkahelyi gondokat is megosztottuk egymással – nyilatkozta a Blikknek Czajlik József, aki elmondta, hogy barátja a szerencsi szerződése miatt is aggódott. –

"A kollégákkal nagyon jó kapcsolatot ápolt, a háttérben azonban voltak gondok.”

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: depositphotos.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.