Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 30. 07:57, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Réka babát vár?

Réka babát vár?

Felröppent a hír: Rubint Réka babát vár. A fitneszházaspár egy ideje arról beszél, hogy szeretnének harmadik babát, aminek elképzelhető, hogy most jött el az ideje.

 

Bár Norbiék sehol nem újságolták el, hogy a fitneszanyuka áldott állapotban lenne, többeknek feltűnt, hogy az amúgy falatnyi sortokat és topokat kedvelő Réka az utóbbi időben többnyire bő ruhákat visel.


A StoryOnline megkérdezte Norbit, igaz-e a hír, gratulálhatunk-e a harmadik babához. "Erről egyelőre sem én, sem Réka nem szeretnénk nyilatkozni" - mondta az életmód-tanácsadó. 



A találgatásnak egyébként Norbi és Réka horvátországi nyaralásának képei adtak alapot, amelyet a fitneszanyuka így kommentált a legnagyobb közösségi portálon lévő oldalán: "Sziasztok! még mielőtt elindulna a "Réka biztosan ikreket vár" szóbeszéd, szeretném rövidre zárni a találgatásokat! Az RTL Fél 2 műsorában megkérdezte tőlem a műsorvezető, hogy szeretnénk-e 3. gyermeket, amire azt a választ adtam, hogy a család és gyermekek jelentik számomra a legnagyobb értéket az életemben, éppen ezért, ha úgy hozza sors, hálásak leszünk, ha bővül a család. A boldogságnak rengeteg oka lehet, ami a képeken keresztül látszódik. A fáradtság pedig az elmúlt 3 hónap 60 állomásos alakreform road show-nak a következménye. 60x90 perc az ország különböző pontjain... Kedves tőletek, hogy diagnosztizáltok, de látván a minket körülölelő szereteteteket, higgyétek el, hogy ha egyszer bővülne a családunk, meg fogjuk osztani az örömhírt veletek"

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült