Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 04. 07:20, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Réka és Norbi országos road show-ja az egészséges életmódért!

Réka és Norbi országos road show-ja az egészséges életmódért!

Egészségnap keretein belül tornáztatta meg Nyíregyházán a Bem József Általános Iskolában a gyerekeket és fiatalokat Réka és Norbi.

A fitneszházaspár hitvallása szerint a gyermekekkel kell először megismertetni a helyes életmódot, s megszerettetni a mozgást. Ez egy misszió, ami a következő nemzedék egészségi állapotát alapvetően meghatározza.
Minden szülő felelőssége és legnagyobb öröme is, ha a gyermeke egészséges - vallják.  Ebben segít  most Réka és Norbi az országos Update roadshow egyes állomásain, amelynek keretén belül vannak és lesznek iskolai és külön fitnesztermi programok is. Rékáék eddig 9 helyen jártak, de még közel 70 település vár arra, hogy átélje azt a csodás és feledhetetlen hangulatot, ami egy ilyen közös tornát jellemez. "Nézzük a fotókon a gyermekek ragyogó és boldog arcát! Ennél nagyobb elismerés nem kell! " - mondta Rubint Réka.


Norbiék a nyíregyházi iskolába is vittek kóstolót az update péksütikből, amelyek csökkentett szénhidráttartalmúak, így egíthetik az egészséges étkezést. A gyerekek és felnőttek egyaránt imádták a finomságokat, pillanatok alatt elfogyott a rengeteg sütemény.
Rékáék tanórát is tartottak, s kéznyomatukat ott hagyták az emlékfalon.



Réka és Norbi a 75 ingyenes Update roadshow-állomásból már jártak: Gyöngyösön, Cegléden, Veszprémben, Csepelen, Kecskeméten, Komáromban, Vácott, Budapesten a  Pólus Centerben, s most Nyíregyházán is.
 


"Célunk a finomított szénhidrátoktól mentes táplálkozás és a rendszeres mozgás megszerettetése, harc az elhízásból fakadó  betegségek és a diabétesz ellen! Az egészség a legdrágább kincsünk!" -  hirdetik Norbiék.



A fitneszházaspár mindenkit szeretettel vár egy jó kis közös edzésre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.