Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 04. 07:20, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Réka és Norbi országos road show-ja az egészséges életmódért!

Réka és Norbi országos road show-ja az egészséges életmódért!

Egészségnap keretein belül tornáztatta meg Nyíregyházán a Bem József Általános Iskolában a gyerekeket és fiatalokat Réka és Norbi.

A fitneszházaspár hitvallása szerint a gyermekekkel kell először megismertetni a helyes életmódot, s megszerettetni a mozgást. Ez egy misszió, ami a következő nemzedék egészségi állapotát alapvetően meghatározza.
Minden szülő felelőssége és legnagyobb öröme is, ha a gyermeke egészséges - vallják.  Ebben segít  most Réka és Norbi az országos Update roadshow egyes állomásain, amelynek keretén belül vannak és lesznek iskolai és külön fitnesztermi programok is. Rékáék eddig 9 helyen jártak, de még közel 70 település vár arra, hogy átélje azt a csodás és feledhetetlen hangulatot, ami egy ilyen közös tornát jellemez. "Nézzük a fotókon a gyermekek ragyogó és boldog arcát! Ennél nagyobb elismerés nem kell! " - mondta Rubint Réka.


Norbiék a nyíregyházi iskolába is vittek kóstolót az update péksütikből, amelyek csökkentett szénhidráttartalmúak, így egíthetik az egészséges étkezést. A gyerekek és felnőttek egyaránt imádták a finomságokat, pillanatok alatt elfogyott a rengeteg sütemény.
Rékáék tanórát is tartottak, s kéznyomatukat ott hagyták az emlékfalon.



Réka és Norbi a 75 ingyenes Update roadshow-állomásból már jártak: Gyöngyösön, Cegléden, Veszprémben, Csepelen, Kecskeméten, Komáromban, Vácott, Budapesten a  Pólus Centerben, s most Nyíregyházán is.
 


"Célunk a finomított szénhidrátoktól mentes táplálkozás és a rendszeres mozgás megszerettetése, harc az elhízásból fakadó  betegségek és a diabétesz ellen! Az egészség a legdrágább kincsünk!" -  hirdetik Norbiék.



A fitneszházaspár mindenkit szeretettel vár egy jó kis közös edzésre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.