Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Szeptember 27. 21:31, csütörtök | Bulvár

Rékasi Károly újra balesetet szenvedett

Rékasi Károly újra balesetet szenvedett

Három évvel a kis híján végzetes motorbalesete után újra balesetet szenvedett Rékasi Károly.

A színész kedd este ütközött a belvárosban, a Blikk információi szerint nem ő volt a hibás, és ép bőrrel megúszta a balesetet.

"A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte" - emlékezett vissza a színész.

A karambolban vétkes férfi még a helyszínen elismerte a felelősségét. Állítása szerint a mögötte haladó autók folyamatos dudálása miatt hajtott be figyelmetlenül a kereszteződésbe. "Azonnal elismerte, hogy ő a hibás. Ha nem így lett volna, rendőrt hívok, de szerencsére erre nem került sor. Az volt az érdekes, hogy azonnal dudálni kezdtek az autósok, pedig láthatták, hogy baj van. Oda viszont senki nem jött, hogy megkérdezze, mi jól vagyunk-e. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk, csak az autóban lett kár."

"A balett est óta – mert én így hívom – nincs halálfélelmem az autóban, nincs megrettenés. Annál szörnyűbb, mint ami három éve történt velem, már úgysem lehet" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.