Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 02. 16:30, péntek | Helyi
Forrás: Relaxalon

Relaxálás mesterfokon: Relaxalon

Relaxálás mesterfokon: Relaxalon

6 éve működő szalonunk nevéből adódóan a minél kellemesebb, pihentetőbb kiszolgálást tűzte ki maga elé. Évről évre igyekszünk ezt a célkitűzést maximálisan valóra váltani.

Az üzletben 3 kolléganő, egy műkörmös és két kozmetikus dolgozik, akik folyamatosan megújuló szolgáltatásaikkal várják a kedves vendégeket. A szolgáltatások mellett idén üzletünk arculata is megváltozott. Mindig is azon voltunk, hogy megadjuk a feltöltődéshez méltó helyszínt, hogy az emberek exkluzív környezetben élvezhessék a szépülés idejét, mert tudjuk hogy jó munkához idő kell, és megfelelő környezet.

Az igényeknek megfelelően a vendégek rendelkezésére állunk a bőr-, kéz-, lábápolás területén. Ennek megfelelően üzletünkben kozmetika, szolárium, testkezelő gépek, kéz-és lábápolás és műköröm építés is megtalálható. Minden egyes területen olyan szakemberekkel várjuk az érdeklődőket, akik rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, kiállításokon, hogy követhessék a szépségipar folyamatos fejlődését, s hatékonyan tudják kezelni és kényeztetni a hozzánk forduló fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

A hagyományos kozmetikai kezelések mellett különlegességek is megtalálhatóak (arany kezelés, kaviáros kezelés). Körömápolás terén, a megszokott szolgáltatások mellett palettánkon szerepel az új őrület, a géllakk, mely könnyű felvitelével és extra tartósságával a vendégek kedvence lett.

Várjuk Önöket szalonunkban, ahol a legfontosabb számunkra, hogy a pácienseknek megfelelő környezetben és szakmai tudással biztosítsuk a pihenést, kikapcsolódást és a relaxálást.

Jelentkezzen be, és élvezze a relaxálást: +36-20/255-86-96

További információt itt találsz!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.